Busstyper

I brist på något bättre att göra så fick jag den briljanta idéen att skriva upp olika busstyper som jag lagt märke till efter år av forskning på 26an.

Människotyper på bussen:

Stirraren - Har ni någonsin åkt buss och upptäckt att någon stirrar på er? Det värsta är att personen i fråga inte slutar stirra när ni får ögonkontakt heller. Nackskott i pannan?

SvettarN - Vanligt förekommande under sommarmånaderna, men kan även krypa fram ur sin dvala de resterande månaderna på året. SvettarN är helt enkelt en person som svettas så ofantligt mycket att tröjan som denne har på sig blir våt. Och det luktar äckligt. Sätet som SvettarN använt kan också i extrema fall även det vara blött. Iakttag extremt försiktighet när en svettare är på bussen, försök gärna att parfymera denne eller erbjud en deodorant som du kan undanvara. Andra lösningar kan bestå i att:

- Fly från bussen.
- Börja blåsa frenetiskt på SvettarN, gärna så hårt att det flyger lite saliv på äcklet.
- Döda SvettarN.

Bussfettot - Här har vi ett problem. En person som tar upp två platser i bussen. TVÅ PLATSER!! Låter det rättvist? Låter det som tjockisen är solidarisk? Svar nej.

Bussfettot är en svår nöt att knäcka med tanke på personens ohyggliga kroppsvikt. Att försöka flytta på fettot är ju självklart ett omöjligt uppdrag. Att prata med denne görs på egen risk, då man aldrig kan veta om tjockisen är hungrig eller inte. Det kan också vara så att bussfettot inte är i ett tillstånd att föra en intelligent konversation som består utav mer än bara vokaler då bussfettot vanligtvis sitter och gottar sig med en chipspåse.. Eller två.

Pensionärer - Pensionärerna är oftast inte roliga på bussen. De tar för givet att de ska få sitta ner. På just min plats. Även om resten utav bussen är helt tom. De luktar konstigt och är ganska slappa i huden så att säga. Inte kuul.. Inteee kuuul.

Cpbarn - Här talar vi om små förpubertala ungdomar som sitter och spelar tuff gangstamusik à la 50 Cent ur högtalarna på mobiltelefonen. De härjar en hel del och kan ibland få för sig att börja skrika och ta på varandra.

Fjortisar - Det är ju ingen vacker syn som möter ens ögon när ett gäng med söndersminkade små fjortisar kliver på bussen. Som Anticimex skriver på sin egen hemsida - Skadedjur är inte särskilt trevliga. För att kontakta Anticimex vid en fjortisinvasion på bussen så kan du kontakta dem via deras hemsida http://www.anticimex.com/Sverige/Privat/

Nej. Nu var listan slut för idag. Herå.

Kommentarer
Postat av: Candy

KLockren lista. Vart är gilla-knappen?

2011-01-04 @ 00:20:56
URL: http://candytruong.blogg.se/
Postat av: Anna

Du borde varna alla läsare innan du lägger ut liknande inlägg. De är helt klart livsfarliga, jag menar man kan ju dö av skratt!

2011-01-05 @ 00:49:31
Postat av: GriegE

Aha, en lista över observationer på bussen, så underbart nytänkande! Det var länge sen sist mina ögon kunde skåda ett sådant banbrytande mästerverk!

2011-01-05 @ 13:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0