Coola bilder

Vill du vara cool? Följ bara dessa enkla steg och din cool-status kommer höjas med tio poäng:

1. Gör ett album på Facebook.
2. Döp ditt album till någonting på engelska eller franska. Ta gärna ett namn som får dig att framstå lite abstrakt, indie och för att inte glömma intelligent. Exempel - "C'est la vie" "Life as we know it" "Love, friends and smoke in the morning sun"
3. Skaffa en kamera. Ta sedan massa svartvita bilder på dina kompisar medan de sitter och röker, pillar sig i naveln eller när ni festar.
4. Du är nu cool.
5. Inse att hur mycket fula jävla bilder du än tar så är du fortfarande äcklig och jävligt ful. Du är också jävligt värdelös och förresten visste du att alla dina kompisar umgås bara med dig för du bjuder på pizza och cigaretter?

facebookfenomen

Facebook-meteorologerna:

Att skriva något väldigt uppenbart om vädret verkar ha blivit populärt. Alla vill driva sin egna lilla väderleksrapport på facebook. "Idag är det sol, och jag är glad!!!!"
Gud wow, jiha, verkligen tack för den revolutionerande upptäckten. Vi som inte alls har en fungerande syn eller hjärna hade ju faktiskt inte noterat att solen sken. En riktigt jävla bra analys av vädret. Intressant också att vi får höra att du är glad, för någon utav dina 853 vänner bryr sig ju ett jävla skit om du är glad eller inte?! Och vad förväntar du dig för respons med denna idiotiska uppdatering? Ska vi applådera? Smsa och tacka för upplysningen? Eller bara kommentera med ett väldigt malplacerat "<3" för att visa vårt starka vänskapsband över internet?


Jag-mår-så-här-personerna:

Vanliga statusar kan se ut såhär:

"Seriöst, är det lagligt att må såhär dåligt?"

"Shit vad glad jag är nu!!"

Den första är väldigt vanlig. Den är också ganska fjantig. Det är självklart att människor mår dåligt, men vilken funktion exakt fyller det att skriva om det på Facebook? Bortsett från att man fiskar uppmärksamhet. Oj just det ja, det fanns ingen. Du kanske får ett eller två sms från någon av dina närmare kompisar som frågar vad som hänt, i annat fall så skriver de i chatten till dig. Men ingen annan kommer bry sig, någon lustigkurre kanske gillar statusen, någon kommenterar säkerligen med det obligatoriska hjärtat följt av texten "finns här". Vi andra läser det, glömmer bort det och sedan så går vi vidare med vårt eget liv som inte alls är så miserabelt och tragiskt. 


RSS 2.0