tjena snygging

Jag hatar de här surrande små äckliga blodsugande jävla smittbärande fittorna. Och nej jag pratar in om kvinnor. Jag menar myggor. Här kommer lite information om jävlarna.

Källa wikipedia:

Myggor är 1–60 mm långa, vanligen med slank kropp, långa, smala ben och långsträckta framvingar; bakvingarna är ombildade till svängkolvar. Antennerna är hos hanar ofta plym- eller fjäderlika. En del arter suger nektar; honorna hos sandmyggor, stickmyggor, knott och svidknott suger blod.


Det som går att utröna ur den här otroligt informativa texten måste ju vara det att honorna som vanligt är den stora jävla boven; "honorna hos sandmyggor, stickmyggor, knott och svidknott suger blod"

Varför är jag inte förvånad? Ännu ett bevis på att honor förpestar sin jävla vardag vart de än kommer och tydligen också vilken art det än handlar om. Hur som helst, anledningen till att jag idag hatar alla jävla myggfittor är därför att jag har en jävla massa myggbett över hela kroppen, mest ryggen av någon anledning. Seriöst inte nog med att det kliar utan det ser ju ut som fan också. Just nu skulle man kunna tro att jag lider av någon hudsjukdom. Det ser fan vidrigt ut. FAST jag har hört att det ska bli bättre om man pissar på betten. Lite kul det där med kiss, man ska typ urinera i någons mun om personen har svalt en orm hihi. Random fact of the day. Förresten så har jag inte kissat på mina myggbett ifall någon trodde det.. Och inte någon annan heller för den delen.

Okej någonting jag hatar på riktigt är att folk typ läser min blogg och förväntar sig att den ska vara rolig. Jag får typ prestationsångest för ibland så är jag inte rolig. Det går inte att vara rolig på beställning. Jag erbjuder ingen jävla clownuthyrning. Det är inte roliga timmen. Det är inget jävla internet-tivoli. Det är inte som att sitta utanför särskolan. Det är inte som att se någon jävel ramla och göra bort sig på stan. Det är inte som att se ett kärlekspar som börjar bråka offentligt. Jag vill att någon ska blogga med mig. Typ göra bloggen lite fin och hemtrevlig. Nu är den ju bara vit och tråkig, påminner om inredningen på ett mentalsjukhus. Inte okej. Är någon intresserad så hör av dig. Vi kan ha firmafest och sånt kul. hejdå

RSS 2.0